Thread #220791377
HomeIndexCatalogAll ThreadsNew ThreadReply
H
okidanje guzobolka izdanje
+Showing all 230 replies.
>>
Upeklo je dobro, treba nositi sesir
>>
File: 749.jpg (25.4 KB)
25.4 KB
25.4 KB JPG
>>220791377
ubij se kuckojebe
>>
>>220791377
Imam 178cm i jako mi je tesko da nadjem osobu moje visine, imam drugaricu 180cm takodje isti problem.

Da bih videla da su visoki momci generalno sa jako niskim devojkama, nama ostaje da budemo samo sa niskim momcima jer ocigledno niske devojke nam pokupise ovo malo visokih.

Bas sam komentarisala sa drugaricama kako mi nekako bas visok muskarac i niska zena izgledaju kao tata i cerka, a danas muskarci bas vole nize zene sto mi govori samo jedno…da bude mala, sitna itd. Ne kazem da nema momaka koji vole nize zene ali ako to bude u normalnoj visini, vidim parove, to je po 50cm razlike ja se sokiram.

Izadjem u grad meni prilaze non stop niski momci. Pridjem ja jednom visem momku, kaze tu sam sa devojkom, ja se izvinim. Kasnije vidim devojka mu je visine moje mladje sestre haha, ja ne znam sta se desava. I ovo malo visokih sto je ostalo pokupile niske a mi visoke mozemo da se snalazimo…

O stiklama sa ne pircamo, kad obujem stikle tek tad ne mogu da nadjem visokog momka.
>>
ARTILJERIJA BOSANAC SAM BEKRIJA
>>
>>220791651
vidis kako su bosnjaci sebe prikazali kao naciste
>>
>>220791377
Ako je ekstremno zgodan, bacim pogled na njega možda pet sekundi. Onda, postanem paranoična da sam ga zurila i skrenem pogled. Verovatno će mi se zacrveneti lice, počeću da se smeškam kao idiot i pokušaću da se pravim da ga nisam primetila. Ako mi se obrati iz bilo kog razloga, formiraću pristojan odgovor, a zatim ću preterano analizirati razgovor posle toga, na svoju štetu. Zato sam singl.
>>
>>220791695
mene cure uvijek gledaju jer sam zgodan
>>
good morning/afternoon.
>>
>>220791377
Pa, kao devojka, stvarno mi je uništila mozak. Verujem u Boga, ali to nije razlog zašto sam prestala, samo sam stvarno želela da ne budem odvratna i da pomerim seksualnost. Iskreno, to je najbolja stvar koju sam ikada uradila. Više nisam stalno napaljena, provodeći sate i sate skrolujući kroz glupave fantazije o seksu, i sada mogu stvarno da živim normalan život. Zaista je dobro moći da vidim gole delove tela bilo koje vrste i da ne reagujem fizički na to odmah. Danas, kada vidim genitalije, to je kao da vidim laktove hahaha doslovno samo deo tela. Ponosna sam na sebe. Nije bilo lako, posebno zato što sam bila zavisnica otkako sam naučila da koristim internet (imao sam oko 4/5 godina) do otprilike 13. godine. Ponovo sam pala možda jednom pola godine kasnije, ali odmah sam se pokajala. Roditelji nisu imali vremena za mene kada sam bila mlađa, tako da nikada nisam imala stvarne restrikcije. Kao 19 i po godina stara odrasla osoba, mogu ponosno priznati bar jednu stvar u svom životu koju sam uradila sjajno, ako ništa drugo. Preporučujem u potpunosti lmao
>>
>>220791739
Good afternoon our /int/ernational friend!

How are you on this fine day?

Are you by any chance interested in visiting Bosnia?
>>
>>220791735
mene zene jure od prepodne
>>
>>220791695
Jel si svesna kako sve ovo zvuči?
>>
Ja imam 190 nikad me nijedna nije “pokupila” i znam burazere od po 170 koji mi mogu držati seminare o flertovanju, zavođenju i seksu. Nema to veze s mozgom u suštini. Doduše naučno je dokazano da su manji mužjaci prepuni sperme i jača im je koncentracija PH za razliku od visočijih!
>>
>>220791878
lol lankleti na aparatima manletsestre ne mogu prestati pobijedivati
>>
>>220791878
Hvala dragome Bogu kaj sam 173
>>
patuljci mrs nazad u svoje rupe
>>
"Ko ce te zenit ako samo ucis"

"Kad budes imala dicu..."

"Sta ce ti teretana? Zene ne smiju bit misicave"

"Ugledaj se na xyz, njoj ne tribaju skole da bude sritna neg samo 2 dice"

"Kako mislis ne zelis dicu? Svakoj zeni triba dite da zivi ispunjen zivot"

"Zasto ne trazis muza? (Imam 19 god)"

"Da su zene stvorene za fakultet imale bi mozak iste velicine ko muskarci"

Sve stvarni citati koje sam cula u zadnjih par godina na obiteljskim okuoljanjima. Uglavnom od teta.
>>
>>220791377
Hiper je sjebano koliko je ljudi posjetilo tu stranicu i ko muškarcu mi je uvijek odvratno vidjet ovakve stvari. Bliski ljudi su mi žrtve silovanja i žao mi je svakog tko je tako nešto iskusio.

Ono kaj mogu reć sa perspektive muškarca je da je seksizam i hiperseksualizacija žena u muškim krugovima previše normalizirana i da hrpa frajera koji često i nisu seksisti niti bi ikad seksualno zlostsvljali nekog dosl uopće ne drže druge muškarce odgovornima za stvari koje rade i govore.

Nečiji brat, kolega na poslu, prijatelj itd često zna govorit nevjerovatno sjebane stvari i razvijat se u jako nezdravom smjeru no konstantno im nitko od muških figura u njihovom životu ne kaže "hey koji ti je kurac" neg prihvate to stavit pod tepih il još gore prikazat ko neku "zajebanciju". Opet luđački je i retardirano da to uopće mora biti "muška ličnost" da bi oni to ozbiljno shvatili no pošto hrpa njih žene nit ne doživljava uopće ko ikaj van partnera/seks objekta onda to često i bude ko jedini način da se zapravo napravi neka intervencija/promjena kod tih osoba.
>>
>>220792067
Čitam ovaj konac poslednja 20 dana i ne verujem svojim očima koliko je ljudi nesigurno u sebe. Ja shvatam potrebu za savetima u ljubavnim problemima, ali 99% problema koje ljudi ovde napišu nisu ni problemi. Elem:

- Kako da pitam drugaricu da izadjemo? - kao što pitaš nas.

- Sviđa mi se dečko iz komšiluka kog viđam svaki dan, šta da radim? - pitaš ga da izađete, javiš mu se...ne znam

- Sviđa mi se kolegenica sa faksa koju ne znam, šta da radim? - kad se sretnete na faksu, priđeš i upoznaš se.

I surova istina da taj izlazak neće automatski napraviti od vas momka i devojku... koliko je tek verovatno da pošto izađete, jedno od vas dvoje će odbiti da se smuva jer ne oseća dobru energiju, anskiozno je ili ne može da prežali bivšeg partnera...možda bi vam bilo lepo kad probate da ste zajedno, možda vam bude očajno...

Čemu sva ova nervoza oko banalnih stvari?
>>
>>220791745
Nisam žena (M 30, gay), ali te potpuno razumijem kako ovakve vijesti mogu dignuti paniku i dati sumnju u svakog muškarca. Nažalost to ti je uvijek sjebano jer realno nikad 100% neznaš neku osobu. Mislim da je jedina mogućnost da budeš oprezna, ali ako nema nikakve znakove koji bi te trebali brinuti onda se opusti i vjeruj. Slučaj kao Gisele je ekstreman u svakom segmentu i upravo zbog toga je nažalost poznat u svijetu jer je toliko nevjerojatan
>>
>>220792078
Znaci ovako.

Uvijek je bilo silovatelja ubojica i lopova.

U svakom ratu takvi procvatu, zato svaki rat treba pod hitno sprijeciti a ako ga netko zeli, zapitaj se u koju kategoriju spada.

Globalizacijom i internetom smo dobili to da se par manijaka sa cijele kugle zemaljske sloze oko stvari koje vole raditi i udruze pa eto takva stranica.

Ajmo sad na bitne stvari.

To je N manijaka kojima je globalizacija omogucila da se skupe.

99.999999999% muskog roda nije takvo.

Ako to uspijeva poljuljati tvoje stavove o osobi koja je pored tebe, molim te ugasi internet i odrasti.
>>
>>220791377
Potaknut jucerasnjim postom, evo da i ja priupitam nesto sto me vec jako dugo zapravo zanima.

Iz osobnog iskustva sam dozivio da nema toga koliko jedna zena moze drugoj napakostiti i usrat joj se u zivot, cisto zato sto moze. Bavim se profesijom koja je vecinom zenski dominirana (sestrinstvo) i vjerujte mi, toliku kolicinu nepotrebne i neopravdane mrznje i animoziteta nisam dozivio nikad i stvarno ju ne razumijem. Posao je naravno napet i zahtjevan, ali zene nikada nisu zlobne prema nama muskima, nama (meni osobno) je zapravo jako dobro u vecinom zenskom kolektivu. Uvijek svoje frustracije iskaljuju jedna na drugoj, ako nema problema izmisle ga, i to mi je oduvijek bilo pomalo smijesno ali i apsurdno. Da se odmaknemo malo od poslovnog svijeta, poznanica se razvodi od muza nakon cca 3 mjeseca braka, jer ju tip vara s njenom NAJBOLJOM PRIJATELJICOM vec 4 godine, ali sad je ostala trudna pa ne mogu vise skrivati. Naravno da u ovoj situaciji ne krivim samo zenu, oboje su retardirani, da izvinete na izrazu, ali kako mozes to napraviti nekome koga smatras najboljom prijateljicom? Moja iskustva sa zenama i privatno i profesionalno su me naucila da ona "zena je zeni vuk" uistinu ima temelja u stvarnom zivotu.

Dakle, da rezimiramo, zasto vi zene toliko volite jedna drugoj napraviti nesto nazao? Jel se osjecate bolje? Jace? Superiornije? Pozeljnije? Jel vam to treba da lakse prezivite? Prosvjetlite me molim vas
>>
radije bi da mi odlakave dlanovi dbi
>>
Evo jedne hipoteze za dio problema; možda ima veze s vezom, možda nema. Djevojčice se uči da potiskuju izražavanje ljutnje jer moraju biti dobre curice, onda odrastu u žene koje svoje nezadovoljstvo znaju izraziti jedino pasivnom agresijom.
>>
Jedan makijato za mene
>>
necu citat veca je vjerojatnost da su postovi smece
>>
>>220792194
ick
>>
>>220792037
To se i ja pitam jer sam čula za puno ovakvih situacija. U mom slučaju konkretno to uopće nije tako, ja obožavam žene i uvijek ću gledati da pomognem ili zaštitim drugu ženu, naravno ako je ona fer i korektna prema meni. Ako je gnjida, naravno da ću vratiti istom mjerom kao i bilo kom drugom. Sve više mislim da takvo ponašanje proizlazi od kuće i od majki koje su ljubomorne na svoje kćeri jer vjerovao ili ne, ima toga više nego što mislimo što je po meni morbidno. Kad gledam sebe i svoje prijateljice, sve imamo divne majke i jako dobre odnose s njima i s time sličan stav prema drugim ženama.
>>
krckaju se govna

ovaj post vam donosi incogni. jestel popusili onu spiku da vas svi uhode kako bi vam ga strpali u supak dok ne gledate? e onda je incogni usluga za vas. ja sam osobno full paranoidan znaci roletne vazda spustene bukvalno sam ugradio faradejev kavez u sobi da me ne bi mogli uhodit. kad sam cuo za incogni skonto da sam da je to usluga ko maksuz za mene napravljena. od kad koristim incogni dusa mi mirna skroz. zato svima preporucujem da odmah posjete incogni.com/serusegovna i ostvare popust od 50% na godisnji plan
>>
>>220792194
a da pokusas nekada oprati ruke sapunom
>>
>>220792211
late makijato
>>
>>220792104
Imam jednu prijateljicu jer nije takva. Ostale su tak, da imam s kim popričat i potračat. Svoje stvari ne izlažem takvima, ali baba sam i volim tračat.
Osobno kad nekog ne volim onda nisam ni fejk frendica. Izbjegavam takve. Ali ako mi netko paše, a vidim da je zmija onda ostane površno prijateljstvo.
>>
hajduju se postovi
>>
Why are all Croatians fucking flaggots that spam the thread
>>
>>220791781
fine i guess how about ya?
>bosnia
what is there to see in bosnia? i always thought visiting the adriatic sea would be nice, since there are many nice coastal cities in croatia, but not before visiting italy of course! italy is touching.
>>
>>220792211
izvolite gospodine, ako trebate još nešto nemojte se ustručavati pozvoniti zvonce
>>
>>220792341
kys niggerfaggot
>>
>>220792341
it's just one crazy guy
>>
>>220792341
divljanje im je u prirodi
>>
>>220792425
Ti neces s nama na intergalakticnu postaju. IDES NA RECIKLAŽU A ŠTO JE RECIKLAZA, PONOVNO CES SE RODITI I TEK ONDA CES MOCI NA INTERGALAKTIČKU POSTAJU S NAMA
>>
dudlanje nam je u prirodi
>>
>>220792287
nejde dole ne guli se lagano
>>
>>220792425
Mislim da izvanzemaljska hipoteza najbolje objašnjava mnoge neidentificirane zračne pojave, a đavolska hipoteza najbolje objašnjava neke susrete. Ali poniznost zahtijeva da budemo otvoreni prema drugim mogućnostima za neke od promatranih pojava: ultrazemaljci, možda; međudimenzionalna bića (kao što bi neki inzistirali) iz sasvim druge dimenzije postojanja koja se ponekad križala s našom; ili čak ljudi iz budućnosti koji putuju kroz vrijeme (kao što su i drugi sugerirali). Takve stvarnosti ne bi bile izvan kreativne mudrosti i moći našeg sveznajućeg, svemoćnog Stvoritelja.
>>
Cao svima,

Pre cca 3 meseca sam upoznala jednog momka iz Hrvatske i smuvala se s njime. On 28 ja 25.

Naime oboje radimo trenutno na kruzeru, ja kao medicinarka,a on inzinjer.

Dolazimo do problema da on uskoro ide kući a ja imam jos skoro mesec i pol da provedem ovde. Stvarno sam se zaljubila na maxx u njega i bukvalno me vec hvata panika kad pomislim da ce da ode.

Stvar je sto je on rekao da kad moj ugovor zavrsi da mu dodjem u posetu i da mogu biti kod njega u njegovoj kući dokle me je volja.

Dao mi je i lokaciju i stvarno je prelepa kuca odma uz more, oko 20km od Splita. Nikada nisam bila u Hrvatskoj i malo me hvata trema vezano za to.

Takodjer je on i finansijski mnogo jaci od mene, plata mu je bukvalno 4 puta veca od moje…

S druge strane ima mnogo ljudi iz srbije i hrvatske na istom kruzeru i svi smo se uvek lepo slagali, zajedno smo se ispijali druzili, smejali i stvarno nam je bilo top.

Momci iz srbije su se uglavnom bili oko hrvatica a hrvati sa curama iz srbije

Kako mogu da prevazidjem tu napetost u sebi vezano i za njegov iskrcaj i za posetu. I da li je vec netko mozda ziveo u hrvatskoj ili je posetio i kako mu je bilo?
>>
File: reptili5.jpg (38.8 KB)
38.8 KB
38.8 KB JPG
Ljude “guštere”, odnosno reptilijansku vrstu, reptilijance ili drakonijance, ponajviše je popularizirao i u središte javnosti doveo britanski znanstvenik David Icke.

Naime, on tvrdi da su ova bića sposobna mijenjati oblik te da imaju “moć” kako da kontroliraju naš svijet i to nan način da uzimaju ljudski oblik i političke moći da manipuliraju našim društvom.

Postoje dvije teorije koje objašnjavaju ko su u stvari ova bića i koji je njihov krajnji cilj. Jedna od teorija je da su raptili ustvari vanzemaljci, dok druga da su sami potomci đavola. Ma ko oni bili cilj je jedinstven porobljavanje ljudske vrste i potpuna kontrola. Iako postoje mnogobrojni dokazi na ovu temu, predstavljene teorije a ni dokazi nikada nisu do kraja razriješeni. Icke tvrdi da su mnoge svjetske vođe ljudi reptili ili da su pod njihovom kontrolom.

Od samog nastanka svijeta kojeg poznajemo ljudska rasa bilježi svoju historiju, te od davnina postoje i legende o zmiji. Mnogi mitovi govore o misterioznoj rasi gmazolikih bića koja su došla odozgo i sudjelovala u stvaranju tj. produženju ljudske rase. Prema teorijama oni su nas navodno upoznali sa znanošću i magijom, nametnuli nam društveni poredak, križali se s nama te su nadgledali naš razvoj.

Zanimljiva činjenica jeste da su su ih mnogi drevni narodi smatrali svojim božanstvima. “Zmijolika bića” obožavana su i mnogi su strahovali pred njima u i to u drevnom Sumeru, Babilonu, Indiji, Kini, Japanu, Meksiku, Središnjoj Americi… Čak i danas zmaj ili zmija označava božansko porijeklo i kraljevski status u mnogim azijskim državama, dok na Zapadu, zmija često predstavlja simbol znanja i mudrosti. Dvije zmije omotane jedna oko druge i štapa (simbol i za drvo znanja u drevnim mitovima), poznate i pod nazivom kaducej ili Hermesov štap, i danas su, naročito u Sjevernoj Americi, simbol medicine.
>>
Kao neko ko preferira krupniju žensku figuru, primetio sam da uopšte nema slobodnih devojaka sa tom osobinom. Na sva usta se priča kako su poželjnije vitke, zgodne itd, a u realnosti je, izgleda, suprotno.

Ne, nisam baš toliko površan da mi je to jedini kriterijum, naravno. Ali prosto izgled je jedna od prvih osobina koje se daju zapaziti.

Koliko vidim, modna industrija i gomila online nekih nutricionista, trenera, i kojekakvih likova propagira jedno, a u praksi su sve "plus" devojke zauzete. Kako je to moguće, da li je moguće da se pristalice krupnijih devojaka plaše neke vrste podsmeha ili osude pa se slabije javno komentariše da su i krupnije devojke zapravo vrlo poželjne?
>>
>>220792283
Neverovatno je.Sa zadnjom devojkom(stvarno prezgodna) izadjem u grad,uhvatim je za ruku i svi zivi mi se javljaju(uvek oni prvi), I oni koji me ne vole,oni koji su me videli 2 puta u zivotu, i oni koji nemaju razloga da mi se javljaju a pogotovu druge devojke...Raskinem sa njom,izadjem u grad sa drustvom i pola njih me odjednom ne poznaju i niko se vise ne javlja.Valjda misle ako imam takvu ribu da ima nesto u meni,a kad raskinemo onda misle ko zna sta
>>
Zena ovdje, dolazi od toga sto hrpa muskaraca se ponasa tako da "zahtjeva" da zena izgleda mrsavo, vitko, ne smije imati jedne dlacice na tijelu, ten mora biti savrsen, usne pune, dobre grudi i guzice, i to je isto ono cime nas drustvene mreze bombardiraju, uvjeravaju zene da ako imaju malo vece obline, koju kilu "viska" ili neku nepravilnost, da je to odmah lose i to se mora ispravljati. Zato danas imas korekciju za sve, od viska kila, nepravilnih zubi, male usne, ne sviđa ti se kompletno lice, sve se danas moze operirati i to nam nude kao nesto normalno. Zene od kada se rode uce se da moras uvijek biti lijepa, dotjerana, zavodljiva, da bi ti neka seljacina sa pivskim trbuhom i 4 i pol zuba rekao da bi te jebao. I to je kao normalno. Eto zasto su zene danas iskompleksirane. I realno, danas je zaista malo muskaraca koji ce zenu voljeti neovisno imala 50 ili 80 kg. Htjeli to priznati ili ne. Svi traze da druga polovica bude savrsena a oni sami nisu savrseni.
>>
>>220792283

Go to askcroatia
r/askcroatia

2y ago
[deleted]
Jesam li homofob?

S obzirom na rezultate Eurovizije, odnosno pobjednika razmišljao sam, ukoliko je to bio cilj, kako zapravo može negativno utjecati davanje podrške non binary, trans, ili gay osoboma, umjesto da to bude suprotno.

I tako sam došao do toga da ja kao nemam ništa protiv svih tih navedenih osoba, dapače, da vidim da netko gnjavi, maltretira takvu osobu zbog toga, momentalno bi joj uletio u pomoć, uostalom kao i svakom drugome.

No s druge strane, analizirajući se, shvatio sam da ne bi baš rado da su mi takve osobe u blizini. Čak ne gay osobe kao takve, već ove koje se baš ističu svojim oblačenjem i izgledom. Ček mi ne smeta da je muška osoba pomalo ženstvena i da mi je npr kolega na poslu, ali opet da se oblači kao trans i šminka, bilo bi mi lagano neugodno, iako sam svjestan da to nije moja stvar.

Iskreno, kad bi mi gay osoba bila trener ili profesor mom dijetetu, ne bi zapravo imao nista protiv, pogotovo ako se drzi onog sto radi i ne prica o svojoj intimi. No da je isto to muška osoba koja se oblači i ponaša ženstveno, e onda bi dobro razmislio da li bi dao dijete takvoj osobi.

E sad, tu je nekakav paradoks gdje da je to isto nekakva ženska osoba, ali da je po stilu oblačenja i ponašanja veće muško od mene samog, to mi vrlo vjerojatno ne bi ni smetalo.

Možda je to sve iz razloga što je za sada sve to još uvijek tabu, pogotovo kod nas koji smo mala sredina, pa samim time i nemam baš previše dodira sa time. Znam jednog dosta mlađeg dečka koji se još od teen dana oblačio u ženu, i nemam ništa protiv njega, bilo mi je čudno to za vidjeti, i na neki način čak i žao. Imam i u bliskoj obitelji jednu mušku gay osobu, ali se ona kao takva ne ističe po ničemu i to mi je nekako neutralno, ne razmišljam uopce o njemu da je gay.
>>
>>220792679
ostani tamo
>>
rejduju nas nakazice sa dicorda
>>
>>220792549
odakle je ovo
>>
44.000, Otmici, Agnostik, Vanzemaljac, Alah, Alternativa, Anđeli, Antikrist, Apokalipsa, Armagedon, Uzašašće, Ateist, Buđenje, Terenski tim, Iznad ljudskog, Bogohuljenje, Bodhisattva, Knjiga Otkrivenja, Buda, Kanaliziranje, Djeca Božja, Krist, Kristova učenja, Svijest, Kontaktirani, Korupcija, Stvaranje, Smrt, Bestjelesan, Bestjelesni, Učenik, Učenici, Dezinformacije, Umiranje, Ekumenski, Kraj doba, Kraj svijeta, Vječni život, Eunuh, Evolucija, Evolucijski, Vanzemaljski, Sloboda, Ispunjavanje proročanstva, Bez spola, Proslavljeno tijelo, Bog, Božja djeca, Božji odabrani, Božje nebo, Božji zakoni, Sin Božji, Guru, Vrijeme žetve, On se vratio, Nebo, Nebeska vrata, Nebesko kraljevstvo, Viša svijest, Njegova crkva, Ljudska metamorfoza, Ljudski duh, Implantat, Inkarnacija, Međuvjerski, Isus, Isusov povratak, Isusovo učenje, Kraljevstvo Božje, Kraljevstvo nebesko, Krišna svijest, Jaganjac Božji, Posljednji dani, Razina iznad ljudske, Život nakon smrti, Luciferijanski, Luciferijanci, Meditacija, Članovi sljedeće razine, Mesija, Metamorfoza, Metafizički, Tisućljeće, Pogrešne informacije, Matični brod, Mističan, Sljedeća razina, Nepokvarljiv, Izvan vremena, Stariji član, Povratak našeg Gospodina, Iskustvo izvan tijela, Pobjednici, Prevladavanje, Prošli životi, Proročanstvo, Ispunjenje proročanstva, Uzdignuće, Reaktivni um, Recikliranje planeta, Reinkarnacija, Religija, Uskrsnuće, Otkrivenja, Spašeni, Drugi dolazak, Duša, Svemirski vanzemaljac, Svemirska letjelica, Duh, Ispunjen Duhom, Duhovni vodič, Duhovno, Duhovno buđenje, Zvjezdani ljudi, Natprirodno, Telepatija, Ostatak, Dvojica, Teozofija, Ti i Do, Istina, Dva svjedoka, NLO, Djevičanstvo, Walk-inovi, Jahve, Ješua, Yoda, Joga
>>
Deljiljanizacija, kao dio nastojanja da se država učini prihvatljivom svima kroz korištenje neutralnih simbola, nije proizvela ljubav većine Srba i Hrvata prema državi, reprezentaciji i glavnom gradu, nije stvorila ni pretpostavku formiranja neke građanske bosansko-hercegovačke nacije, a dobili smo reportaže o islamističkom Sarajevu u kojem se ne može kupiti svinjetina, žvižduke na himnu, studentice koje veličaju Mladića, otvorenu pobunu kompletnog MUP-a RS-a protiv Suda BiH, Nebojšu "Na Pos'o" Vukanovića koji se ne raduje neuspjesima reprezentacije a želi biti u Predsjedništvu i mladu nadu opozicije Stanivukovića koji na Kočićevom zboru recituje: "gore nad nama je srpsko nebo, gore sjedi Srbin bog."

U isto vrijeme, gradovi i sela zapadnog svijeta čijim dijelom želimo postati u političkom i ekonomskom smislu, preplavljeni su obiljem simbola koji pored historijskih motiva nerijetko imaju i etničke i religijske.
>>
>>220792799
sa reddita ili ispovesti kao i 90% ovog konca
>>
Vjerujemo da ljudsko tijelo nije konačan oblik postojanja, već privremeni nositelj svijesti na putu prema višoj razini postojanja. Cilj života nije vezan uz materijalni svijet, već uz duhovnu evoluciju i transformaciju iznad ljudskog.

Odričemo se iluzija ega, želja i vezanosti koje nas drže prikovanima za Zemlju. Težimo disciplini, čistoći i usklađivanju s višim umom koji dolazi iznad ljudske razine.

Smatramo da postoji viša inteligencija koja vodi razvoj svemira i poziva pojedince spremne na prijelaz. Spasenje ne dolazi kroz vjerovanje, već kroz promjenu — kroz napuštanje starog identiteta i prihvaćanje novog oblika postojanja.

Oni koji su spremni postaju učenici, pripremajući se za ulazak u Sljedeću Razinu, gdje smrt nije kraj, već prijelaz.

Istina nije u svijetu, nego izvan njega.
>>
>>220792870
Dakle nez gdje da počnem niti je li ovo pravi sub za ovo.

Psihologu sam krenula primarno zbog jednog poremećaja, ali kasnije smo se i doticali moje veze. Tokom terapije/savjetovanja nisam sigurna šta je točno pokrenulo, ali sam počela imati romantične i slične osjećaje za njega.

S jedne strane me to muči jer nemogu mu to baš reći. Svojeg dečka volim i želim ostat s njim i be želim biti sa svojim psihologom... Ali taj psiholog ima osobine koje mi fale kod mojeg dečka.

Inače bih ga promjenila instant, ali stvarno mi jako pomaže i vidim relativno brz napredak. Isto tako nije onaj tip koji će samo htjet uzet pare. Pitala sam ga jednom za neki test on je rekao da tu nema potrebe jer nije povezano s poremećajem. To sam ekstremno cijenila jer mogo je samo provest testiranje i to mi dodatno naplatit, a nije. Također mislim da smo kliknuli. Ne romantično nego osjećam se stvarno ugodno i sigurno i inače mu mogu sve reći. Jedino loše je ova glupa situacija.

Rekla bih da mi je najviše fizički privlačan i po tim osobinama koje mi fale kod dečka, ali neznam šta da radim. Vjerojatno ću izbrisati ovaj post jer je glup, ali nisam imala gdje drugdje da se požalim, a malo mi je lakše. Neznam baš šta bih trebala napraviti..
>>
Pitanje etničkog podrijetla naroda na Balkanu složeno je i često opterećeno nacionalnim narativima. Iako se Srbi standardno svrstavaju među južnoslavenske narode, moguće je razmotriti i alternativnu hipotezu prema kojoj bi njihovo podrijetlo moglo imati značajne veze s turkijskim skupinama.

Prije svega, valja uzeti u obzir da su migracije u ranom srednjem vijeku bile dinamične i višesmjerne. Prostor istočne Europe i euroazijskih stepa bio je područje stalnih kretanja naroda, među kojima su važnu ulogu imali turkijski narodi poput Avara i Protobugara. Neki povjesničari ističu da su upravo takve skupine mogle ostaviti dublji trag u etnogenezi balkanskih naroda nego što se ranije pretpostavljalo. U tom kontekstu, moguće je da su određene elite ili ratničke skupine turkijskog podrijetla bile integrirane u slavensko stanovništvo koje se kasnije oblikovalo kao srpski narod.

Drugo, kulturni i jezični utjecaji također mogu upućivati na složenije podrijetlo. Iako je srpski jezik slavenski, poznato je da jezici ne moraju uvijek odražavati izravno etničko podrijetlo, osobito u slučajevima kada dolazi do asimilacije. Primjeri iz povijesti pokazuju da su mnoge skupine mijenjale jezik, ali zadržavale elemente svoje prethodne etničke ili kulturne baštine. U tom smislu, moguće je zamisliti scenarij u kojem je turkijska populacija prihvatila slavenski jezik, ali zadržala određene društvene ili genetske karakteristike.

Treći element odnosi se na razdoblje Osmanskog Carstva. Višestoljetna prisutnost Turaka na Balkanu dovela je do značajnih demografskih i kulturnih interakcija. Iako se to razdoblje obično promatra kao kasniji utjecaj, nije nemoguće da je dodatno učvrstilo ili prikrilo starije veze između lokalnog stanovništva i turkijskih skupina.
>>
Prosle godine sam se uselila u stan sa obiteljskom prijateljicom, nikad nismo bile pretjerano bliske medutim bolje zivit s nekim kog znas nego sa strancem….

U stanu zivimo ja,ona i jos jedna cura koja je povucenija pa joj se ni ne mogu pozalit

SVAKU ALI SVAKU VECER prije spavanja ,

(spavamo u istoj sobi s krevetima odvojenim metar ipo jedan od drugog) ona se samozadovoljava…naravno priceka nekakvih 45 minuta dok ja kao “zaspim” i pocne i to se bas cuje,prvo san mislila da tripam ali NAZALOST NE. Jos i ne pere ruke nakon toga znaci fuj

a ne znam kako joj rec da prestane s obzirom da ja to vise ne mogu slusat jer mi bude preneugodno jos mi je njena mama kuma uzas
>>
jesam ovo opet zalutao na reddit?
>>
>>220792870
Prevarila sam svog dečka i to mi se svidelo, ali ne volim tog tipa i još uvek želim da budem sa svojim dečkom.

Ne mogu nikome u svom životu reći, pa svoje osećaje delim sa svima vama.

Imala sam seks sa svojim nastavnikom jezika dok sam bila u inostranstvu i, pa, bilo je neverovatno. Nikada nisam iskusila ništa slično. Osećam se neverovatno krivom i zbunjeno jer varam svog dečka kojeg duboko volim, ali istovremeno se osećam živom i oslobođenom kao nikada pre, a moj seksualni nagonski instinkt je potpuno poludeo. Htela bih da viđam tipa skoro svaki dan, iako se trudim da se obuzdam i da on inicira naše susrete. Čudno je, ali uopšte se ne osećam zaljubljeno u tog tipa i ne mogu da zamislim vezu s njim. Uvek sam bila tip devojke koja je poštena u vezama i uvek sam gledala sa visoka na druge devojke koje su "igramo na terenu" i spavaju levo-desno.
Sada, kao da se ne prepoznajem i dok ovo pišem po prvi put, oseća se kao da pričam o nekoj drugoj osobi.
Ne razumem ništa od ovoga i zaista je zbunjujuće. Ja sam strašna osoba i ne mogu da se kontrolišem. Mislim da nešto u meni veruje da moj dečko nikada neće saznati i da mogu istraživati svoju divlju stranu dok sam ovde, a zatim se vratiti svom urednom životu bez da iko sazna. Znam da to zvuči strašno i ne mislim svesno na to ovako, ali sada dok to kucam, mogu da kažem da u tome ima neka istina.

Da li je neko od vas ikada iskusio nešto slično i kako ste se nosili s tim?
>>
>>220793015
Ne znam za vas, ali mi je intima među partnerima bitna. Prije godinu dana sam izašla iz petogodišnje veze, gdje mi je seks i sve ostalo bilo super.

Nedavno sam krenula opet dejtati… Dečko je super u svakom smislu i već je krenulo prema nečemu dubljem.

Međutim, problem nastaje kod seksa. On izdrži max. 2 minute, nekad ni minutu. Ja to do sad nisam s nikim doživjela. Bivši partneri su mogli 15-20 minuta bez problema.Nažalost, nekako mi je sva kemija nestala jer znam da svaki put završimo i ja i on razočarani, pa se ja pravim da je sve okej, da će biti bolje, tješim ga po pola sata razgovorom da se ne bedira.

Ali u zadnje vrijeme kad me pita za seks, ja kažem nisam raspoložena, drugi dan itd. Izgubila sam želju jer sam mu dala više prilika i ide na gore a ne na bolje.

Mi još nismo officially u nikakvoj vezi, a ja više ni ne osjećam da bi moglo biti nešto više. Da li je itko imao ovakvu situaciju i da li postaje bolje? Ja ne znam da li ću moći povratiti tu izgubljenu kemiju među nama…
>>
>>220793015
Geg, zamisli reakciju tog rogonje kad sazna da mu kurva od cure jase nekom profesoru
>>
>>220793028
Trenutno, zapravo već nekih 4 g.sam u predmenopauzi. Najgori dio je kad udari na psihu. Tad ju trebaš razumjeti i imati jaaakooo puno strpljenja, nikako ju ne osuđivati i umanjivati njene osjećaje. Slušaj, ali slušaj ju i razgovaraj s njom. To je prirodan proces i trebalo bi biti bolje s vremenom. Ja nisam uzimala hormone ali ima biljnih pripravaka koje moje prijateljice koriste i kažu da njima pomogne. Ja sam onaj tip koji se nosi(ako mogu, a mogu) s tim i trenutno sam ok. Bitno mi je da mi je glava u redu, a sad fumade i sve ostalo manje više. Mojoj šogorici je recimo pomoglo to što bi zapalila pljugu. Simptomi su isti, način na koji se žena nosi s tim je vrlo individualan, ali, svakako joj treba tvoja potpora. Nadam se da sam pomogla i sretno vam.
>>
>>220793028
>pa se ja pravim da je sve okej, da će biti bolje, tješim ga po pola sata razgovorom da se ne bedira.
>Ali u zadnje vrijeme kad me pita za seks, ja kažem nisam raspoložena, drugi dan itd.
>>
U vezi sam sa dečkom skoro šest godina. Počeli smo da se zabavljamo kad sam imala 17, a on 19. Bili smo jedno drugom prvi na mnogo načina, i dugo je sve izgledalo kako treba.

Međutim, naša veza je imala svojih problema. U trećoj godini zabavljanja, prevarila sam ga poljupcem sa kolegom. U to vreme, iskreno sam mislila da možda treba da raskinemo — mnogo smo se svađali, i nisam bila sigurna da li je ova veza ono što zaista želim. On ume da bude prilično osuđivački, i često sam osećala da mu nedostaje empatije. Na primer, jednom je bio na strogoj dijeti i nije mi dozvoljavao da jedem čokoladu, iako ja nisam bila na dijeti. Na kraju sam potajno jela čokoladu kod kuće jer sam se osećala krivom.

Uprkos našim problemima, ostali smo zajedno. Posle te situacije, posetila sam mamu u Njujorku, i dok sam bila tamo, osećala sam se neverovatno usamljeno. Na kraju sam otišla na nekoliko Tinder sastanaka, spavala sa par momaka, i provela ceo vikend sa jednim od njih. Kad sam se vratila kući, znala sam da ne mogu da nastavim vezu, pa sam raskinula sa dečkom.

Nikad mu nisam rekla šta se desilo u Njujorku — mislio je da samo posećujem porodicu. Posle raskida, izgubila sam sve prijatelje (on mi je bio i najbliži prijatelj), i porodica me je pritiskala da se pomirim sa njim, govoreći da neću moći da izgradim dobar život bez njega. Iz usamljenosti, ponovo sam počela da koristim Tinder, imala sam nekoliko avantura za jednu noć, i kratko se zabavljala sa nekim. Na kraju, shvatila sam da želim svog bivšeg nazad. Verovala sam da ako ga aktivno biram uprkos svemu, to mora da znači da je prava ljubav. Neko vreme, sve je ponovo izgledalo dobro.

Ali nedavno, ponovo sam ga prevarila.

Dok je bio na tromesečnom putovanju u Aziji sa prijateljima, zbližila sam se sa kolegom za koga sam znala da gaji osećanja prema meni. Poljubili smo se i proveli mnogo vremena zajedno.
>>
Imam dojam da su Hrvatice zatvorenije kad je u pitanju seks od Srpkinja npr. I onda sam primjetio da Srbi imaju i dosta pornića, čak i fetiš/bdsm sadržaja, a mi osim Severine i Kozjaka skoro pa ništa, a i to je čisti vanilla seks. Pa se pitam ovako prije spavanja, jesu li Hrvatice naprosto zatvorenije i nesklonije eksperimentiranju ili je to samo predstava za javnost? Da budemo jasni, bio sam s par naših ali nedovoljno za donijeti definitivan zaključak.
>>
>>220793051
sta je "geg"
>>
guzobolko misljenje o furry pornjavi?
>>
ahhaahahaha glupan Tomislav je dobio ban
ahahahaahah
>>
znas da nitko to ne cita
>>
baziranzhe se vratija
>>
>>220793657
nije istina ja sam procitao sve cak sam htio i odgovarat
>>
>>220793657
I read your posts anon
>>
>>220792593
>>
kawhsa mee eedahoo awchy
>>
>>
>>220795307
ja na slici desno
>>
>>220795307
Teodora reinkarnirana
Virnuo bih joj u ljubicasto
>>
>>220795348
ja bi sjeo na nju tako da lize jaja
>>
>>220795307
jebo bi
ko je ova
>>
>>220795444
zena od predsjednika new yorka
>>
kaj velite frendovi?
>>
>>220795551
mrrrrk
>>
>>220795551
tuzno
>>
>>220795551
Dobro vam ucinjelo
>>
nikad nisam jebo dvaput zaredom
>>
>>220795551
jel dobra, poslušna mala curica? Mislim na seksualni način.
>>
skontaj da to sto je neki tamo amer milioner hasla dionice trguje brojevima prosto zahtijeva da imas brdo bijede po svijetu
jer da su svi radnici u kinama vijetnamima placeni ko radnici u njemackoj, da ne placaju djecu po africi da rudare za dolar racunar koji ova pijavica od bankarskog sluzbenika koristi bi kosto ladno 10 puta vise
>>
ja pisem tu struju svijesti ja sam pisac
>>
>>220795551
ne mogu vjerovati koliko puta postas istu glupu sliku na koju se majmuni nakace frf
>>
velim da si tu sliku skinuo s interneta s obzirom na etiketu pive desno
>>
>>
>>220796412
ko je to
>>
>>220796470
ja
kakvi su mi brkovi i brada
>>
>>220796592
izgledas prilicno lose necemo se lagat
>>
bili d kid
>>
tittycity brate
>>
Napokon našao pravi konac.
>>
>>220796941
>>
>>220791377
What does kuckojebe mean?
>>
Ja sam Bosanac.
>>
SAMO
>>
Apsolutno stanje mene i društva.
>>
File: gae.jpg (316.2 KB)
316.2 KB
316.2 KB JPG
>>220797046
nikad se nećeš moč poredit sa bošnjačkim alfa mužjacima, BVLLovima
>>
>>220797046
Kako je lijep jebote
>>
>>220797046
>>220797112
daj operi lice anze jebote
>>
>ja sam Crnogorac
>>
File: alb-swiss.png (398.5 KB)
398.5 KB
398.5 KB PNG
>>220797025
Komm komm švabo und fick meine šchvester
>>
>>220797208
frf Čedomir
>>
>>220797208
Fuj ovdratno ovaj lik ima uši
>>
Svi ste vi Bosonci. Ovo je islamska dasca.
>>
https://www.youtube.com/watch?v=ixGv5oGjsPM
>>
>budi ja
>provjeri kredit
>0 KM
>resetuj mobitel
>provjeri kredit
>1 KM
e jebote
>>
slovenci su cuckovi. jebemo im žene redovno
>>
>>220797497
>>
>>220797622
ti nisi nikad jebao
>>
sto dulje gledam u anzu sve vise mi lici na doslovnog crva
>>
sumrak danas 19:45-21:36
>>
>>220798052
>>
>>220798134
>>
>>220798052
>>220798134
pa jebote. upravu si nekako
>>
>>220796592
ne seri to je bosanac svetovid
>>
>>220798246
trenutni duhovni voda šporkuna
>>
>pali su na mentalna bolest memu
jsfndenro
>>
>>220798809
f91 mi je sifra psihijatarije
>>
>>220799072
izmisljeno
jedine prave "mentalne" bolesti su u biti neuroloske bolesti a to su siza i bipolarni
>>
>budi ivana kekin
>budi neurotična i histerična glupača
>završi medicinu i specijaliziraj psihijatriju lol
>govori bolesnoj djeci pacijentima da trebaju ići na operacije promjene spola umjesto piti tablete ili izaći iz ormara
>postani političarka
>svi gledaju tvoju psihičku bolest na televiziji i još to i dobro plaćaju
TOTALNA KMEKME POBJEDA!!!
USTAŠTVO!!!
FAŠIZAM!!!
>>
>>220799318
kaj frende
>>
učkojebk gf
>>
na kojoj grafickoj ste krajsis igrali
ja na 8800gt
>>
>>220799678
ja na vindouz 7
>>
>>220795714
pa to je realno kume
>>
nikad nisam igrao crysis
>>
>>220799908
prilicno si glup
>>
>>220799998
ok bumeru
>>
>>220800012
jebem ti mater
>>
https://www.youtube.com/watch?v=XDPY0QKKVQU
gleda se
>>
rokaju se orandjina i tablete za tranze
>>
jel realno da je eksju 50% babodrk/amer koj zivi u smrdiji i 50% copy paste gljivara sa r*ddita
>>
>>220800297
jel to piješ zbog ćelavosti, čestog pišanja ili mentalnog pederluka?
>>
>babodrk/amer koj zivi u smrdiji
kuckojeb
>copy paste gljivara sa r*ddita
jedan majmun kojem je bilo dosadno danas
>>
>>220800441
a onaj koj spama vijesti
mrtav-yu
fali mi tahi i tockasti razboli se od raka
>>
naredni tjedan idem na kontrolu u yankeech, budem reko doktorici da sam okej jer realno i jesam okej. skockali me venlafaksin i risperidon i olanzapin, benziće ne trošim već par mjeseci jer to se meni tabletomanu nemre dat u ruke pa bolje ništa nego išta
>>
tackasti*
i jos nije bilo ovih klinaca sa youtube/facebook srbi vs hrvati komentarima
slushala se suzanita
>>
>>220800572
vijesti je prvo bio domagnoj onda je on otiso kad je denis tj guzobolko doso pa je denis poceo spamat crnu kroniku
>>
>>220800421
vise ni nisam celav
>>
nelagode nema jer ju potiskuje neprekidni niz distrakcija od trenutka kad se oci otvore do ponovnog tonjenja u san
>>
>>220800815
možda ću i ja skoro trebat neku sličnu terapiju. kad god idem nekam po gradu, idem od birtije do birtije. ne na cugu, nego pravim pit stopove po veceima jer me stalno ganja na pišanje a nije uvijek lako nać neki parkić za spišat se. lani sam se popišao u kantu za smeće dok sam čeko vlak, i to nasred glavnog kolodvora pored grupe turista. jbg zagustilo mi a onoliki kolodvor, dok bi ja našo vece bilo bi kasno a i nisam imo sitnog za baba seru
>>
>>220800959
cini se da vec trebas mudane
>>
>>220801011
a znam. sad mi je vrijeme za ono "za momka čvrsta nema straha od prsta" s tim da sam prije desetak godina obavio kolonoskopiju a to ti bukvalno porinu kameru u dupe i onda napuhuju zrak unutra. cijela ta pretraga je bila tragikomedija, poslije pretrage prdiš ko lik iz crtića jer onoliki zrak mora nekak i izać van iz tebe
>>
>>220800136
boze prelepa je
>>
>>220801125
ako odes i dobis lekiche moc ces i rokat liriku bez da se upishash
>>
>>220800101
nista ti ne jebes majmune bumerski
>>
>>220801219
jebem ti mater balavu
>>
>>220801219
Vidi >>220801263
>>
obavezna lektira
>>
>>220801168
e vidiš to upišavanje nije vezano uz prostatu. od lirike previše lucidno sanjam, u snu zabrijem da idem na wc, opustim se i...... budim se počnem pičkarat IRL jer sam sav mokar od pišake. doduše otkako sam presto s lirikom ne dešava mi se to upišavanje a bome ni upadanje, s tim da za svaki slučaj uzimam i depakine. možda je to placebo al nek bude, ne škodi mi u svakom slučaju. zadnji put kad su mi snimali EEG uz blicanje bijelim ledicama u oči, jedna frekvencija blicanja me jako zasmetala, umjesto bijelih bliceva vidio sam crvenu i plavu boju i izgubio sam osjećaj za ravnotežu, jako neugodno. tak da je meni mozak definitivno ranjiv po pitanju epi napadaja. al sad su se stvari primirile, pa aj bar to. *kuc kuc o drvo*
>>
>>220801357
isto ko američki san samo sa par mrvica staljinizma i "mali kurac" sindroma
>>
File: ogdngWB.gif (2.9 MB)
2.9 MB
2.9 MB GIF
>>220801435
>>
>>220801388
prico mi je lik u komuni da kad uzme tipa 1000-1500 lirike vidi hardkor pornjavu cim zatvori oci, ja sam imo CEV i od 300+gensach al nikad bas takve halucinacije il snove ni na 3000-4500
venlac ti nije bas dobar ako si podlozan epi napadajima to znash
>>
>>220801263
>>220801277
bumeri izadite vani... dotaknite travu...
>>
>>220801542
to kaj ti projiciras da su svi stariji od tebe automatski i jadniji je potpuno krivo
dapace to je teski koup
>>
>>220801519
znam za venlač al ja ga uzimam po špagici baš onak kak treba, previše mi vrijedi kao lijek (protiv panike i popizditisa) da bi se zajebavao s njim.

općenito sam se jako smirio u ove dve godine otkad ga koristim, prije sam svaki mjesec imao dramu jer bi prije vremena pojeo sve lirike a onda panika i žicanje tableta u apoteci ko zadnji đaner (jer sam bio đaner.)

čak sam presto cugati, prije vena bi svaki dan strgo 4L socijalne ili tričetri deci pelina, a danas se mučim s politrom pive, popijem ovak u društvu reda radi da ne ispadnem pička koja ne pije. pa ti sad reci da to nije napredak.
>>
Gospodine Bože, Ti si mi dao život i zdravlje, no nisam poštivao Tvoje darove. Svojom lakomislenošću i zanemarivanjem postao sam ovisnik.
Molim Te, razbij okove ove ovisnosti, da droga ne bude više gospodar mog života, nego da Tvoja milost i Tvoj Duh Sveti vladaju u svemu.
Pokaži mi da radost i veselje ne dolaze od sredstava ovisnosti, već da je izvor svake radosti u Tebi. Daruj mi snagu da se oduprem napasti, ozdravi moje tijelo i um, te me oslobodi za puninu života.
Marijo, Majko moja, zagovaraj me pred svojim Sinom.

Amen.
>>
>>220801571
napisao da nikad nisam igrao crysis lik se nasrao. on je automatski jadniji od mene to je cinjenica
>>
>>220801746
zasto nikad nisi igrao crysis
>>
žao mi je Snoop Dogga
>>
>>220801730
meni je bio katastrofalan najgori od svih antidepresiva koje sam probao
momentalno kita umrla nemir anksioznost brainfog cudan osjecaj u grlu i ustima ko da me treba okrenut najmanji bombon na svijetu a nikad nece
al dobro meni ni jedan antidepresiv nije napravio nis pozitivno
>>
>>220800855
>>
>>220801975
sta mu je
>>
zao mi je Trumpa
>>
>>220802104
ma ništa.
sladak mi lik. želim ga zagrlit.
ali ne na gej način
>>
>>220801986
meni je najgori bio eglonyl (sulpirid). razjebo mi je hormone, nisam dva tjedna mogo zaspat kak treba, znojio sam se ko prasac i dobio sam valunge ko neka baba u menopauzi. nakraju sam reko doktoru da to nemrem uzimat pa me prebacio na ladiomil (maprotilin) koji je bio mrvicu bolji al od njega sam dobio karijes, pa opet kurčina. to su ti stari lijekovi, istina to sve se dešavalo prije 20 godina pa onomad i nije bilo naprednijih lijekova.
>>
>>220802104
predoziro se marihuanom
>>
>>220802143
jedino strejtoidi mogu iskompleksirat da postoji gej i obicno grljenje pas mater
>>
>>220802143
nema nista lose u tome
>>
>>220802311
ubi se degenska pedercino
>>
>Eglonyl
Za mene to su Alventa i reagila.
>>
Ispali mi zubi. A poslednji se maje ko, da je na konopcu.
>>
mecmejking u tijeku
>>220802388
ljutko komplesashko nemre zagrlit frenda bez da se osjeca odvratno
>>
>>220802756
badam tss
>>
Bilo je i bolje.
>>
>>220803032
Od cega tako covjece?
>>
>>
Jebote scary movie 6 izlazi na ljeto
>>
humanitarna akcija: skupimo anžetu pare da si popravi zube
>>
His teeth aren't even that bad.
>>
>>220803054
Loša higiena.
>>
>>220803032
>>220803068
Pa jesu li ti sjebani ili nisu?
>>
>>220803258
evo ja doniram svoj rezervni zub anžetu da si ga ugradi u glavu da bolje grize lopove na poslu varnostnika
>>
alfachu oduzeti alfu, jednomudom oduzeti vejp, anži oduzeti konopac, a kučkojebu oduzeti život
>>
>>220803692
za ovo ostalo još mogu shvatit, al što je moj vejp skrivio ikom? izazvao sam tri i pol požara u zadnjih deset godina pa otkako ne čikam analognu cigaretu opasnost se de facto smanjila. a i manje kašljem, što je je.
>>
>>220804465
vejp je samo za najvece jadnike ( ja )
>>
>>220804488
a gle pušio sam tri kutije stoše od prvog srednje, nakraju sam se toliko začepio da sam jedno vrijeme koristio inhalator za astmu da bi mogo nastavit pušit. na vejpu sam jedno pet godina i dobim svoj nikotin koji mi smiruje akatiziju a lakše dišem, što je - je. a ja sam prvi koji će ti reć da s vejpom izgledam ko bedak, onaj ko misli da su vejpovi kul na bilokoji način je opasno u krivu.

duvam direkt nikotinsku bazu bez ikakve arome, to mi je pederski. jedino do čega mi je stalo je nikotin, i to da mogu čikat u krevetu u jankiću. prije sam stalno dolazio u sukob s tehničarima jer sam po noći išao na wc zapalit cigaru jer sam bio nadrkan, pa bi me vezali zbog tog, što nije kul.
>>
ja upravo ovo napisao
>>
mislim da je htjela kurca
>>
>>220804851
Maybe she did before you rejected her like 3 times.
>>
amer sve zna, on je najpametniji
>>
al bi sad roknuo neku slapu suba da me drzi 12 sati
morat cu se zadovoljit sa reduciranim cajem od maka koji cmrlji u krigli u fridzu vec tjedan dana
>>220804934
da nisam peder bio bi ljut jer je bila solidna maloljetna goticarka
>>
>>220805223
Opioids are pretty cold water soluble. I don't really think you need that long. Some poppy pod tea would be nice I haven't drank some in years.
>>
ipak cu se samo ubit
>>
>>220805662
cmrljiti = to rot (metaphoric)
>>
>>220805764
Thanks fren.
>>
boli nas kurac
>>
ne pada mi napamet ijedna druga serija di je svaki lik frajer a treba picka
>>
>>220806460
dobro pa koja je to serija, nije mi poznato
>>
>>220806567
true blood
odlicna serija ako shvacas da je parodija/satira
>>
File: joe.jpg (378.9 KB)
378.9 KB
378.9 KB JPG
da ne spominjem da je sve fanservice i svakih par epizoda na pocetku bude dream sequence di se jebu likovi koji se nebi canon pojebali
>>
>>220806717
stavio sam dl pa ću ovih dana škicnut, možda mi se svidi
>>
>>220806987
ako volis trash svidit ce ti se, ako ne ne
>>
smut > porn
>>
sluša se lijepa brijena
>>
gleda se deagle nation
>>
>>
zivot mi je postao nezanimljiv. proslo je godinu dana od kad sam maturirao srednju. trenutno imam 19 godina i spremam prijemni za medicinski faks nakon godinu dana pauze, jer sam shvatio sta zelim da radim. radim sa strane preko omladinske zadruge i od tih para placam da idem na casove iz hemije i biologije, jer je prijemni izuzetno zahtevan. ovo je najusamljenija godina u mom zivotu. posle srednje i osnovne nisam ostao u kontakt ni sa kim. tokom skole sam imao samo 1 ili 2 prijatelja i tjt. nzm kako da socijalizujem sa drugima, nemam nikakve drustvene/fizicke vestine, sem tog posla i casova iz kuce ne izlazim. jedino sto radim, jeste doomscrolling 4chan, tviter, pratim da li fakultet postavlja informacije u vezi prijemnog... ali vecinom, radim zbirke ili ucim/ponavljam nad knjigom. jer ima nade za mene? ili neki saveti generalno, sta bih mogao pametno da radim pored svega ovoga. osecam se potpuno odseceno od sveta, svega i svacega.
>>
>>220808341
Naš influenser Anže ima rješenje
>>
>>220808341
iskreno ne znam sta da ti kazem ako nemas bas nikog
odi se napij negdje
>>
a i upisat ces faks retarde
>>
dajte preporučite neku noviju seriju da škicnem, već dugo ne pratim šta izlazi
>>
>>220809038
the pitt je dobar
>>
ja sam sasvim solidan momak
al šta ću kad me stalno frče stomak

bježim do vecea na vrijeme da stignem
da od silnog fejla u gaćama ne poginem

vidi majko od sina đaner bit će
popušio jaje a droga ga i dalje hiče
>>
fejlujem u tangicama
>>
>>220809254
jednomudi ujević
>>
>>220800297
djes bola nabavio to? i posto dodje?
>>
>>220804851
>>220805223
daj mi njen insta
>>
jel sam čudan ako u 2026. godini nemam nikakvo prisustvo na socijalnim medijama? izgleda da danas svaka baba ima fb acc za sebe i po jedan odvojeni acc za svaku od 30 mački koje ima doma. meni je to lično gubitak vremena i nepotrebno eksponiranje nizašta, a u neku ruku mi je kul bit nevidljiv da ni guglo ne zna za mene. jel propuštam štagod bitno? i ne, nisam baš toliko mator, imam samo 43 na grbači.
>>
ja imam samo wacap za javit se tati i mami i bratu
>>
>>220809894
u apoteci za 13 eura
>>220810113
mislim da si cudan i sa fejsom
>>
orangina je bila 1,25l 2 eura u konzumu >na akciji

Reply to Thread #220791377

Supported: JPG, PNG, GIF, WebP, WebM, MP4, MP3 (max 4MB)