Szegény unokaöcsik félnek a nyári szünettől, mert jön a közös nyaralás Imre bácsival, aki """véletlenül""" úgy fogja intézni a szállást, hogy vele kelljen egy szobában aludniuk :S
>>222158819 >este fél tíz >az öcsik a sarokba kuporodva bújkálnak Imre bácsi elől >kinyílik az ajtó >alkohol, izzadtság és húgyszag kezd el terjengeni a szobában >"GY-GYERTEK ELŐ ÖCSIK, IMRE BÁTYÁTOK MEGJÖTT.....*böff*....MOST MEGTANÍTOK PÁR ÖNVÉDELMI FOGÁST....K-KI AKARJA HOGY BEMUTASSAM RAJTA?
>>222159317 Sajnálom hogy ezzel megy el majd ez a nyár is. Én persze nem leszek itt. De amikor mi 18-19 éves ficsúrok voltunk tudod mibe került a szex? >Menj el egy erdei GOA partira és a buli mellett legyen egy sátrad. Ennyi. És testmozgó 18-24 éves csajok ekin ugrottak a f*szra, mint méhecske az orchideára. De persze felelősségteljesen, 1 abortuszért vagyok felelős 24 év távlatában és arra se vagyok büszke elhiheted. Sajnálom hogy te nem így élted meg, de mi már azóta tovább léptünk. Család, családi normie interakciók, stb. Az unokaöcsém kiolvassa a számokat milliárdig, meg fejben szoroz már 2 x 2 számjegyűeket, most elsős. Büszke vagyok rá és jó érzés utólag is hogy édességgel motiváltam, és nem nyűgként éli meg a tanulást, hanem jutalmazó rendszerként.
Közben találtam jó analógiát erre, az unokaöcséimmel kapcsolatban. A Curling az pont ilyen. A legfontosabb a kezdőlökés és persze utána még nagy erőfeszítésekkel kicsit korrigálhat rajta az ember folyamatában, de a kezdőlökés egy gyerek életében már nagyon fiatalon, sőt táplálást illetően a 0. órában már elkezdődik, és az első 8-10-12 év kritikus. Én meghalnék ezekért a vackokért, annyira szeretem őket pedig "csak" a bátyám fiai. De nincs csak.
>>222159523 Ő művelte magával. Meg persze páran rásegítenek a szüzezéssel (már sok hónapja nem gyakorlom, de a szüz[ek] azt hiszi igen). Próbálnak egy temus mc isti vagy sodi szférát létrehozni ide általam, mert régen reagáltam és felvettem a kesztyűt, de régen is iskoláztam őket, meg most is, csak ez nekik már 3D sakk. Szóval loopban ragadtak, a fonalat viszont sikeresen leirtották. /int/ lévén a legsikertelenebb ismételt generál, a PDF szót minden külhoni felismeri és látták hogy mi megy itt Kivált a /v4/, folytatta is ott a hadjáratot. Nem sok értelem maradt, kórháznanonok is leléptek. Élet, család, ilyen-olyan okokból.
>>222159523 tessék, nyáron vasárnap este generálta ezeket más ember pihen, a szeretteivel van, vagy/és dug egy jót de hogy mivel baktörtem így anno hogy a seggdurranás visszhang-amplitúdója még ilyen erős, erre csak ő adhatja meg a választ
>>222159876 Szeretnék, de egyelőre nem tudok. Nyakamon a szóbeli ÁV, holnap meg a gyakorlat, de egyelőre sajnos nem élvezhetem a nyarat pedig a bn már nyaggat.
>>222159949 Szeretnék meg akarat. Lássék-tessék picsogás vagy férfias tett. Az elhatározás margója is részben magabiztos férfivá tesz. Élj vele, hisz egyszer élsz haver! Az állami vizsgához meg kalappal! Fontold meg hogy sok órára eltiltod magad a nettől, az megvár. Ne FOMOzz!
>>222159949 >>222159975 hozzáteszem nem löknélek így abba az irányba, ha ez a fonál egy picit értelmesebb meg tartalmasabb lenne, de látod mi megy neked meg ott az ÁV, marginálisabb mint itt akármi akárkinek volt, de főleg számodra
>>222160041 >>222159975 Ventelni még jó. :D Amúgy tényleg másra nem használom, mint a prokrasztinációra. De amúgy avass be, ki ez a csávó: >>222159689 Azt se tudom ki az a Forrai Benedek, csak itt állandóan dobálják a nevét.
>>222160139 Én vagyok a jobb oldali, abból generáltak képeket amiket itt megosztottam könnyelműen magamról. Egy vidéki bojlertestű Shrek, vagy Al Bundy ha úgy tetszik, de a szívem és al elveim a helyén. Fáj a szüzeknek, hogy a magamfajta is kúr - pedig ez tök hétköznapi - meg rendes életet élek. Ezeket megosztva létrejött egy ilyen seggfájó osztag, bonyodalmas körülmények között. Szó mi szó aláztam a szüzet pár éve, de inkább csak suno dalokkal. Nem tudom pontosan hol tört el benne a mécses, de ő seggfáj, mindenki más meg már továbblépett, vagy lépne tovább...
>>222160209 Hát tényleg nem vagy egy mesekönyv. De gondolom a síratófalat meg a buzulást AI generálta. Amúgy az biztos, ha a realitással pároztatot a szüzeket, főleg a /ka/ szüzeket, felrobbannak a faszba. Nem hiszik el, hogy te tudsz szexelni, ők meg nem, bár neked normális fiatalságod volt. Én is le tudnám blogolni az életem, ha a rosszindulatú Milcsi meg a Húgykránja nem fordítanák azonnal ellenem, bármit is írok. Amúgy is tényleg csak azért járok ide, hogy rúgdossam őket, mert jól esik.
>>222160308 Nem ott kezdődött a történet, hogy leblogoljam az életemet. Eleinte megsajnáltam a szüzeket, interaktáltam. Mintha egy elmegyógy intézetbe kerülne egy orvostanonc hogy tanuljon. Jobb ember lettem általuk mert tanultam az infantilis viselkedésről, és ezt el nem veheti senki :D.
>>222160385 Az is jelzésértékű, hogy egy évtizede japán kurvákat szpemelsz reggeltől napestig de azt, hogy a Húgykránt hogyan grúmoltad be, egy meseszerű történet lehetett.
>>222160511 Kis félreértés, magamról beszéltem a morzsákat illetően. De minden más stimmt. Eleinte őt sajnáltam, aztán már csak a fonalat, végül magamat vagy a szeretteimet mert próbált bemocskolni, de már azt is elengedtem. Tanulási folyamatra jó volt. Meg hogy lássam ahogy egy vagy két szociopata önnös érdekből lekaszáljon egy magyar generált (a /v4/ ezért vállt ki és ment is át fertőzni a figyelemkurvája, ez az élete)
>>222160691 aki itt volt akkor, amikor történt, tudja miről beszélek nekem csak volt életem és nem tartottam magam benne a gerincet külföldiek behülyítése lett az eredménye, elég gyengén, Polák anon eléggé átlát rajta
>>222159423 Csak az amerikai filmekben szól a jány. Ha meg akarja szülni akkor meg is fogja. Ha meg nem kell neki nem is mondja meg neked soha, hogy volt abortuszon. Amúgy meg egy dugás és akkor itt a terhesség az sincs. Még akkor is ha nincs tablettán már egy éve.
a pedó meg a fölszopója kívülről néznek egy fonalat nem értik, hogyan alakult ki, nem értik, mi miért van úgy, mi köti össze az itt összeggyűlteket, mi érdekli őket és kurvára meg vannak sértődve hogy ebbe ők nem illenek bele
>>222160819 Tények.hu hogy beszáradhatott a takony a nózidba te szerencsétlen, konkrétumok nélkül te egy szarral csempére felírt "Send bobs" vagy, nem több.
és kitalált egy alternatív történelmet ahol ezt a generált ő teremtette és ő mindig is itt volt és ez a generál mindig is az ő turulfos elfajzás buzigrúmer klubja volt komolyan mint a románok geci
>>222160819 ez ilyen tipik szarzabáló szubhumán viselkedés. befurakodnak a fehérek közé, aztán elkezdenek magyarázkodni, hogy ők mindig is ide tartoztak és hogy nélkülük sehol se lennénk.
betolakszik egy online hobbiorientalista szittya generálba és életcéljának tűzi ki hogy az övé lehessen pedig hát se nem hobbiorientalista se nem magyar
>>222160819 az hogy fejbeb 2 x 2 számjegyű számokat ki szoroz gyorsabban fejben, magabiztosan az unokaöcsém fele húz volna-e kedved 2 számjeggyel nagyobb pénzért egy versenyben kiállni ellene? Mert mi igen.
>>222160906 mint amikor egy pajeet kajafutár elkezdi megmagyarázni neked, hogy nélküle összeomlana a gazdaságod és még egy kamu eredettörténetet is kitalál magának, hogy bebetonozza magát a kultúrádba. >ÚRAAAAAAM WE WUZ DA REAL KURVA ANYÁTOK
geci valaki úgy szétcuccolja az agyát hogy párhuzamos valóságban kezd élni, legalább legyen valami sárkányölő hős a saját fejében
a pedó annyirara ambíciótlan és zsákutcalétű hogy még az álomvilágában amit magának teremtett is csak annyi történt hogy egy online generálban ahova nem sikerült beilleszkednie ő a jani
>>222160994 én már nem is tudom melyik slotba strófáljam magam, de amúgy is felszínesen okoskodó figyelemhajhász E/3 fiúkurva vagy szóval akár meg is baszhatod magad, senkit nem érdekel
>>222161206 A fejedben él, méghozzá lakbér nélkül. Teljesen bvktört téged a csávó, de gondolom azért, mert úgy néz ki, mint egy ork és mégis szexelt te meg.... LÓL.
ha álomvilágban élnék én biztos zsoldos mehapilóta lennék lenne egy családi örökség ASW-8Q-m három részecskeprojektorral, azzal keresném az animefigurákra valót
Az utolsó pillanatban kapták el a rendőrök a Petőfi hídról leugró fiatalt
Június 7-én vasárnap délután riasztották a rendőröket a budapesti Petőfi hídhoz, amiről valaki le akart ugrani. A police.hu közleménye szerint a BRFK Közrendvédelmi Főosztály két sheriff-egysége ért elsőként a helyszínre. Ők óvatosan, két oldalról közelítették meg a korláton lábbal kifelé ülő fiatalt, akit megpróbáltak folyamatosan szóval tartani, miközben lassan csökkentették a távolságot.
Amikor a fiatal egy rövid időre a másik irányba nézett, az egyik rendőr odaugrott, és elkapta az épp abban a pillanatban ugró fiatal nyakát, majd nadrágját. A másik rendőr is odarohant, majd ketten visszahúzták a kapálózó, küzdő fiatalt, akit kénytelenek voltak megbilincselni, hogy a mentők kórházba tudják vinni.
>>222161757 szekszü meg ütközésühttps://www.sendspace.com/file/beqcwe i was top10 cs:s player in a timeframem hun-locally and I know what I'm speaking of when mentioning the scale of 2000s gaming era and using Reason 2,5 together, thats what resulted this https://www.sendspace.com/file/beqcwe
>>222162477 tekintve, hogy azt mondtad, öngyilkosságba akarod kergetni a gonosz szüzeket, nem, nem sikerült sőt, logikusan következik, hogy minden posta a fonálban, ami nem a tied, a te személyes kudarcod, mert hát postázunk kötél helyett
kimbó imrét már csak az itteni bohóckodása tartja életben, a következő aneurizma hál istennek névtelen sírgödörbe fogja helyezni mint az szokás a tapisokkal
side gigekkel együtt a nettó bevételem május hónapban 880 ezer magyar forint volt, ezért kb 100 órát dolgoztam, munkanapokon a maradék időben asszonnyal sz*xeltem, kondiztam, főztem, zabáltam, és kipörgettem a Resident Evil 5-öt, a 7-et meg a 8-at, és GTA: San Andreas-oztam. lehetne ennél jobb az élet, tesik?
>>222165084 >>222165246 Most komolyan eljátszátok, hogy nem ismeritek egymást és a Milcsi totál nem grúmolt be? >>222165246 >/pol/ Ha oda posztolsz, pontosan annyira degenerált is vagy LÓL.
>>222166127 >>222165961 Beszéljetek össze discordon, mit akartok hazudni, Milcsi, te meg simizd meg a Húgykrán virágod kis lelkét mert a végén még nem kapod meg a frunciját. :(
>Döntött a parlament: felfüggeszthetik a devizahiteles pereket és végrehajtásokat ez mind szép és jó, de nem azzal kampányolt a tisza, hogy magyarország ne legyen egy következmények nélküli ország, ahol mindent IS meg lehet úszni? sajnálom, de aki olyan mérhetetlenül ostoba volt, hogy bedőlt egy kb. nigériai herceg szintű átverésnek, azt had ne kelljen már megmenteni saját magától. amikor ez az egész szar berobbant én még általános iskolás voltam, de már akkor tudtam, hogy kurvára veszélyes és felelőtlen dolog felvenni a svájci frank alapú hiteleket. ennek ellenére tízezrek vették fel és a nagy részük belerokkant. ez sajnálatos, de miért az államnak kéne megmentenie őket? és nem, nem pártolom azt se, amikor az állam giga cégeket ment ki a szarból, mert azon felelőtlenül tőzsdéztek, de ettől még nem kéne levenni a felelősséget az állampolgárok válláról. tudták, hogy mibe vágnak bele, tudták, hogy mekkorát bukhatnak, de ők ezt lutrinak vették és hittek a vakszerencsében. hát a vakszerencse egy betonfalba vezette őket. persze egy normális államban eleve nem is forgalmazhatott volna ilyen hiteleket egyetlen fogyasztói bank se, de ennyi erővel tiltsunk be mindent, amivel a retardáltak lenullázhatják magukat.
>"sziasztok, üdvözlök mindenkit dombóvári istván vagyok a zország szórakoztatóiparának egyik NAGYágyúja *fingik egyet*" >*közönség hangosan nevet* >"képzeljétek olyan dagadt vagyok, hogy beleragadtam a székbe miközbe néztem a mónika sót XD" >*a közönség eufóriája erősodik közben a mester elsüt egy-két sablonos 'kormánykritikus' poént* >"meg aztán mikor a múltkor lementem a boltba, hogy megvegyem a norbi duci tréning péksüteményeket finganom is kellett , de sajnos beszartam mellé xD" >*közönség orgazmust él át* >"köszi, hogy eljöttetek, de sajnos szarnom kell úgyhogy megyek haza sziasztok xDD" >*vastaps*