//int/
Nakadashi Rikka izdanje
Prethodni: >>222145842
Showing all 29 replies.
>>
jel jaci kuckojeb na blokadama ili incelbeg na socijalnama?
>>
File: 68a70ed6.jpg (2.3 MB)
2.3 MB
>>222169235
Maturanica
>>
ekipa od 3 banke ladno ima spremljeno 10k slika anime curica na kompu
>>
>>222169235
ne linkamo prosli debilni kuckojebe
>>
>>222169415
jebem ti majku
>>
>>222168861
Ovo je jedan od problema omladine na Balkanu, gde oni namerni prikrivaju bilo kakav trud iz straha da će ispasti glupo pred drugima. Ovo proističe ne samo iz hronične nesigurnosti pospešene društvenim mrežama, već i zbog fundamentalne nesposobnosti mladih ljudi (a i dosta stariji) da procene vremenski (i drugačiji) udeo u aktivnosti kojima se bave.

Skoro sigurno oni ulažu sate i sate učeći ali toga nisu svesni, jer ni u jednom trenutku nisu apsolutno posvećeni odnosno ne uče kako treba; već je telefon stalno pri ruci. Tako da od njihovih, recimo, 4 sata učenja, efektivno je uloženo 2 i manje sata zapravo na učenje. Međutim i to nije skroz merodavno jer taj proces razmene konteksta (učenje - telefon - učenje - telefon) oduzima vreme i koncentraciju. Svaki put kada mlada osoba spusti telefon da opet uči, postoji vremenski period - ‚‚bafer" - tokom kojeg se ona samo prilagođava aktivnosti pred rukom.

Sećam se jednom iz srednje škole, na času odeljenskog starešine, razgovarali smo o tome ko koliko uči. Ispostavilo se da je mojih ~3 sata dnevno previše i da sam ja luzer. Međutim, ostatak mog odeljenja je radije praktikovao učenje u školi, u danu kada je kontrolni ili pismeni, dakle nepraćenje nastave. Oni time efektivno ulažu daleko više truda jer to im dođe 4-5 školskih časova + privatni časovi kojima su se toliko dičili.
To je, zaista, paradoksalno, ali pošto su oni u većini a ja jedan, sledi da su oni u pravu a ja nisam. Oni uče manje od mene. Oni su bolji od mene. Oni su pametniji od mene. Zakon većine.

>>222169395
Nemam ja prostora na računaru za toliko fotografija. Skidam sa booru-a po potrebi. Retko kad čuvam slike trajno.

>>222169415
Ja poštujem praxis slikodasaka.
>>
>>222169537
glup si ko kurac kuckojebe
zakon gluposti
>>
uzorni učenik i vječni student kučkojeb
>>
Biče bolje 2. polovica 2026.
>>
*premine*
>>
Nije mi ništa - malo sam umoran.
*crkne*
>>
>>222169658
ovo nije kuckojeb jeli se ti drogiras?
>>
yo bro what is you doing bro naah bro oh my god bro
>>
Jel se narod i dalje drogira ko nekad ili nije vise fazon
>>
>>222169537
kak je moguce da ucis 3 sata dnevno a nisi u stanju rijesit ono smece od privatnog faksa pa ti si dijete kreten kek
>>
>>222169537
koja si ti inselcuga
>>
>>222169901
Šta misliš?
>>
Zasto debili idu na fakultete kad sve sto ih iskreno zanima se moze naci na internetu?
Jesu li roditelji i dalje retardirani pa misle da je 1976a godina?
Ako fakultet traje 4 godine, to se mora nekako platiti, a da ne govorim o 4 godine potrosene u nista konkretno
Bolje za te 4 godine uciti kako popraviti auto, motor, kako lakirati, variti, kreciti, keramiku postavljati, gradjevinu, bilo sta
Da ne govorim zaraditi koji dinar i polozis vozacki, umjesto da dajes pare na teretanu gdje placas da dizes teske predmete, uzmes fino bicikl pa na gradjevinu i placaju te da podizes teske predmete, pa kupis auto
Ne nov, vec krntiju neku, pa se snalazis kasnije
>>
>>222170032
Bio u gradu neki dan, ne smrdi travuljina po ulazima i ulicicama navece, klinci se ne tuku znaci ne smrcu spid a policije vise nego penzionera nasumicno legitimisu, pretresaju i testiraju na drogu, samo eto svi se satrase od alkohola kako jos nisam vidio do sad
>>
>>222170125
trava i spid su old school sad su u modi koka i mdma
>>
>>222170196
Bijelo je bijelo, bilo i bice
Sta je mdmma? Jel to tripovsko neko smece za metalike i pedere sa zapada
>>
File: vtyexioheapc1.jpg (162.9 KB)
162.9 KB
Drink kafica and jerking off na bakica
>>
scenario: šmrčem kokain s guzova jelene, marije i mame boljanović dok mi luka i slavko boljanović šmrču kokain s kurca dok ih jebu rotvajleri
>>
3.0 MB
Mala zeba pjevusi
>>
Merlin aplikacija ako koga interesuje
>>
File: kek-lol3.jpg (70.7 KB)
70.7 KB
>Nakadashi Rikka izdanje
nekajashi kitu izdanje
>>
>>222170581
mene zanima fala igore
>>
>>222170581
kos
ovo
>>
>>222170581
baza igore
>>222170594
glupi kuckojebe

Reply to Thread #222169235

Supported: JPG, PNG, GIF, WebP, WebM, MP4, MP3 (max 4MB)