>page 9 beyaz ve 12cmli olmak beni picrele sürüklüyor yahu, ama imanlı olduğum için kendimi bu haramdan koruyorum + benis pompası + hap + ameliyat ile kara ağabeylerin seviyesine gelip ADAM olacağız inşAllah
>>222158847 anonum utanarak söylüyorum ama pawb kategorisindeyim 2 sene önce Allahtan jiletledim her yerimi sarı tüyler oldu sana siyah kıl. tüccar beni troonlatamayacak..
>>222158892 yani troon olmak sadece ölene kadar rol yapmak gibi geliyor o yüzden troonlamayı düşünmüyorum ama arada krizlere giriyorum keşke kız olsaydım diyorum
ya bak mesela tüccar 70-80 senelerinde troonluğun tohumunu bu topraklara atmış >seyfi dursunoğlu >bülent ersoy baktılar millet çud, troonluğa geçit verilmiyor 2016da sürdüler disboku piyasaya bokistan geneli ibnelik translık her sikko şey katlanarak arttı, bana göre boktenlilerin trans olmasında sıkıntı yok ama beyazlar trans olunca problem hacum, 1-2 çocuk anca yapacak adamda kendini iğdiş ederse türkyiv geleceği boktan kara gözüküyor t. disboktan boktenli oğlan gruumlayan, translığa sürükleyen AryanSavaşçısı88
It only takes a few weeks for your breasts to start budding, and then only a couple months after that until you have visible breasts. Picrel was taken exactly 66 days after starting hrt. Before the end of this summer you could have yourself a small cute pair of tits :3
>but but it's expensive!! 1 week of estrogen costs less than a single cup of coffee. And that is assuming you'll be taking a high dose. It would last you 10 days on a more average dose.
>>222160143 Well i guess keep talking about how badly you wanna be a woman on fucking 4chan and never do anything about it and live an npc life full of regrets because of da jooz o algo.
>>222162095 anon ben çankırıda yaşıyorum. kimse yok. ne femboy ne twink ne trans hayalet şehir resmen. hornet yükledim kilolu sakallı adamlar var benden yaşça küçükler ama benden büyük duruyorlar. birisini bulsam olur olmadık yerde memelerini mıncıklayıp emerdim ama yok. aynaya bakıp her gün çirkinleşip el tutuşmasız olmak yoruyor insanı.
>>222162564 işsizim o yüzden ailemle yaşamaya mecburum. yaşlandıkça herkes çirkinleşiyor. bir şeyler yapsam iyi olurdu. milletin kafada saç kalmıyor 25 sonrası. siz nereden buluyorsunuz? reddit kullanan pek yok. discord banlı. hook up uygulamaları kıllı göbekli adam dolu.
>>222159755 Really? here in sweden you need 1-2 years of doctors appointment (once a week, only available in a single location in the whole country) to diagnose you with gender dysphoria before you get access to HRT. Only 2-3 people do it every year.
>>222164311 hazır kereste kapanmışken rise and shine yapmak lazım. diğer kurulan siteleri yapay zekaya kodlattırıyorlar :D 2-3 tane çocuk site akıyor gözüksün diye bok sıçıyor. belli oluyor aynı kişilerin post attıkları. tunay bile kafa dinleyecem diye sitesini kapatıp gitti. 15 senedir açık heralde bunun sitesi bilmiyorum. çanların ömrü doldu bitti. tunayı bile delirttiler. ben bir daha türk çanlarına girmeyeceğim gerek yok.
>>222164783 her tirad sadece small talkla bir ömür geçer mi anon? orada da aktif postlayan en az 6 kişi var demem o ki buradan pek farklı değil. kereste zaten 2-3 yıldır aralıksız bok akıyordu, ölüydü, sözde devam ediyordu. unironik 3-4 aktif poster vardı. tiradların %90'ı max 1 reply alıyordu
Bir Chad erkekten lifemog yemek acımasızdır. Çünkü sana özgüven masallarını değil, genetiğin gerçek gücünü gösterir. İnsanlar sana hâlâ önemli olanın karakter ve özgüven olduğunu söyleyecek. Oysa fiziksel görünüm, yüz yapısı ve genetik, hayatın birçok alanında yaşamını belirler.
Wallax animeci, Apoposting Fetocu ibine Bergoy larpi Ha§ılcı ibine Kamal tokadlayan Öznefretli wctc ci eniqueler Olmadan bu /tr nin dadı duzu yoq be cicique
Kadınlar ilk cinsel ilişkilerini kolay kolay unutamaz. Çünkü ilk deneyimi yaşadığı Chad erkek her zaman en değerlisidir. Bu yüzden evlenirken bir erkeğin bekârete önem vermesi gayet mantıklıdır. Çünkü Kadınlar erkekleri bilinç altında sürekli kıyaslar.
>>222165518 KEEEK ula KEEEK kapanmadan git bir bak ortalamasına 1den fazla olanlarda bile OP ve 1 2 kişi boktan threadlerda samefaglik yapıyor xD sonra söyle bakalım katalogda hangi tiradları beğendin
FJET hissesi YOLOlanır mı??? roketle uydu fırlatmak çok maliyetli biz f104'lerle havaya kalkıp uyduları uzaya roketleyecez diyorlar. Kennedy Uzay Üssünde faaliyet gösteriyorlar. Spacex de orada. https://youtube.com/shorts/1rOobGlPlyM Edit hem alakalı hem alakasız kek.